Caminem per La Marató


Ahir a la tarda vam poder gaudir d'una caminada popular pels voltants de Rialp on hi van participar una trentena de persones. Posteriorment, i gràcies a la col·laboració de l'Hotel Marvel Condes del Pallars de Rialp i de les botigues de material esportiu i de munatanya, Intersport i Saorte de Sort, vam poder gaudir d'un fabulós berenar amb la realització d'una rifa de material esportiu.
Moltes felicitats als guanyadors de la rifa i moltíssimes gràcies a tots el participants per la vostra col·labaració, amb la qual hem aconseguit recaptar 220 € per poder destinar a la recerca biomèdica en el camp de la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.

Els investigadors tenen davant seu molts reptes, com millorar la qualitat i la vida dels òrgans trasplantats, minimitzar els efectes secundaris de la medicació i conèixer millor els factors que influeixen en la compatibilitat i el rebuig dels empelts. Les noves tècniques de medicina regenerativa hauran d'ajudar, en un futur pròxim, a regenerar òrgans i teixits, en comptes de trasplantar-los. Més lluny encara s'entreveu la possibilitat de crear òrgans i teixits artificials al laboratori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada